Managed Service Provider (MSP)

Vanuit de ervaring die AutomateX heeft opgedaan in de afgelopen decenia’s, komt duidelijk naar voren dat de eisen en wensen van de kleinere organisaties gelijk zijn aan die van de grotere organisaties.  De limiet (en dus het verschil) ligt echter op het budget (in tijd en geld) dat er beschikbaar gemaakt kan worden.

AutomateX heeft een Diensten lijst opgezet om de kleinere MKB organisaties vanaf één werkplek volledige IT ontzorging aan te bieden tegen een laag maandelijks tarief.  Dit geeft de ondernemer meer zekerheid en veiligheid want “The only secure computer is a Managed computer”.

Met onze oplossing kunnen wij op afstand en mogelijk op momenten dat het geen werkonderbreking geeft, ervoor zorgen dat nieuwe software geïnstalleerd wordt, bestaande software voorzien wordt van een nieuwe (-re) versie en het operating systeem van benodigde updates.  Daarnaast wordt er gecontroleerd of beveiligings-software up to date is.

Tevens kunnen wij meedenken met u ten aanzien van waar wel of niet gebruik maken van Cloud, het veiligstellen van de gegevens binnen de organisatie en diverse andere IT vraagstukken ten aanzien van opslag en beveiliging (elektronisch als fysiek).  Enterprise vraagstukken maar dan voor de kleinere organisaties met gelijkwaardige oplossingen.

Zit u op dit moment met vraagstukken waarbij u een opinie wilt van een buitenstaander/expert?  Neem dan > contact < met ons op!