arrow_drop_up arrow_drop_down
DarkScan is uw informant in de digitale onderwereld (Darkweb) en laat zien wat er gevonden wordt over uw onderneming.

DarkScan

Uw Informant In Darkweb

Wat U moet weten over DarkScan.

De politie maakt gebruik van informanten.  Dat is één van de manieren waarop de Politie probeert vooraf al informatie te krijgen van ophanden zijnde acties.  Als de Politie dat vooraf weet, kunnen er gerichte maatregelen genomen worden om het gevaar te neutraliseren.

DarkScan doet precies dat in de digitale onderwereld, het Darkweb.  DarkScan zoekt naar alle informatie die te linken is met uw onderneming.  Zie "Wat kan DarkScan vinden?" voor meer informatie daarover.

Maar DarkScan stopt niet bij informatie over uw onderneming!  U wilt ook weten of er informatie van uw leveranciers of partners te vinden is (*).  Samen werken is ook op elkaar letten, samen de veiligheid verhogen.  Zie het als de buurt 'Whats App" tegen inbrekers.  Supply Chain security is een sterkmiddel om ketenverantwoordelijkheid uit te dragen.

Alle gegevens waar in gezocht wordt, is vrij beschikbaar.  Er wordt nooit voor informatie betaald.  Alles dat op Darkweb gebeurd is gewoon een bedrijfsmodel: snel veel geld verdienen ten koste van iemand anders.  En dat model gaan we natuurlijk niet in stand houden door te betalen.  Maar de informatie die vrij beschikbaar is, die kan dus ook door  iedereen gevonden worden (als je weet waar je moet zoeken)!

DarkScan zoekt voor u naar:

Inloggegevens (huidige & oude) medewerkers

Inloggegevens (netwerk-) apparatuur

Rogue Medewerkers
(zijn er wel maar bestaan niet) 

PII (Persoonlijk Identificeerbare Informatie)

en veel meer.

Wat kan DarkScan vinden?

Uw inloggegevens voor websites en andere applicaties

Inloggegevens

Inloggegevens van uw medewerkers of van uw (netwerk-) apparatuur liggen voor ...

PII - Persoonlijk Identificeerbare Informatie

Persoonlijke Informatie

Identiteitsfraude is een zeer ingrijpende gebeurtenis.  Naast dat het op ...

Houdt ook uw leveranciers veilig!

Supply Chain Security

Uw onderneming staat in contact met uw leveranciers, contractors en ....

DarkScan Testimonials

Inloggegevens van een oud medewerker.
"In de lijst stond een ex-medewerker met een financiële rol.  Het wachtwoord kwam mij zeer bekend voor.  Het gaf toegang tot een financieel SaaS systeem met aanzienlijke kredietlijnen.  Wij hebben hierop en dat wachtwoord gewijzigd en direct ook onze aanname- en exit procedures aangepast."
Anonymous Female
Anoniem
Het wachtwoord van een switch op een flex-locatie.
"Wat wij nog niet eerder onder ogen hadden gekregen, het IP adres van een flex-locatie met een wachtwoord.  Het koste wel wat onderzoek, maar het bleek een switch te zijn die tijdelijk geplaatst was en niet in ons SDN beheer zat/kon.  Het vervangen "komt nog wel een keer als we daar toch naar toe moeten" stond in het support ticket.  Wel, dat was meteen nog diezelfde dag!"
Anonymous Male
Anoniem
Medewerker en bedrijf gered

"Op een overzicht werd duidelijk dat op een privé adres van één van onze medewerkers gerelateerde bankgegevens bekend waren.  We hebben dat direct doorgezet naar deze persoon dat hij alert moest zijn op phishing.

Een kleine maand later kregen wij een melding dat hij een sms had ontvangen met al zijn gegevens correct aangegeven.  Gelukkig door onze security awareness trainingen en de waarschuwing, had onze medewerker een extra focus.  Eén letter verschil in de url zorgde ervoor dat hij niet de fout in ging."

Anonymous Male
Anoniem
Koekjes van AutomateX