AVG / GDPR

Twee jaar geleden heeft de Europese wetgever een nieuwe wet aangenomen die iedere Europese inwoner een hoge graad van bescherming biedt ten aanzien van zijn Privacy. Iedere organisatie die iets met de privacy gegevens van een Europese inwoner doet, is verplicht zich hieraan te houden. Het niet volgens deze regelgeving handelen brengt gigantische boetes in het verschiet.
Wij hebben een aantal lezingen gegeven en het blijkt dat AVG begint te leven maar er nog wel heel veel vraagtekens zijn. Wilt u voor uw klanten,in uw netwerk ook een lezing organiseren of heeft u zelf vragen ten aanzien van de AVG en wat dit nu betekent, wij komen graag en kosteloos.

Naast de processen en juridische zaken , is het echt van groot belang dat uw computers, uw netwerk en de opslag van uw data voldoen aan de AVG regels.  Ook hierbij kunnen wij ondersteuning geven door een controle uit te voeren en om uw omgeving op het juiste niveau te brengen.  Het is te simpel om te denken “mijn gegevens staan in de Cloud dus ik ben klaar”, jammer genoeg.   U bent en blijft ten alle tijde verantwoordelijk.  En het controle houden hierover, daarvoor hebben wij alle antwoorden in huis.

Neem gerust > contact < met ons op.