Managed Service Provider (MSP)

Vanuit de ervaring die AutomateX heeft opgedaan in de afgelopen decinia’s komt duidelijk naar voren dat de eisen en wensen van de kleinere organisaties gelijk zijn aan die van de grotere organisaties.  De limiet (en dus het verschil) ligt echter op het budget (in tijd en geld) dat er beschikbaar gemaakt kan worden.

Samen met de Computer Architect is er een Services lijst opgezet om regionaal de kleinere MKB organisaties vanaf één werkplek volledige ICT ontzorging aan te bieden tegen een laag maandelijks tarief.  Dit geeft de ondernemer meer zekerheid en veiligheid want “A secure computer is a Managed computer”.

Met onze oplossing kunnen wij op afstand en op momenten dat het geen werkonderbreking geeft, ervoor zorgen dat nieuwe software geïnstalleerd wordt, bestaande software voorzien wordt van een nieuwe (-re) versie en het operating systeem van benodigde updates.  Daarnaast wordt er gecontroleerd of beveiligings-software up to date is en wordt er periodiek een rapportage gegeven.

Tevens kunnen wij meedenken met de ondernemer ten aanzien van waar wel of niet gebruik maken van Cloud, het veiligstellen van de gegevens binnen de organisatie en diverse andere ICT vraagstukken ten aanzien van opslag en beveiliging (electronisch als fysiek).  Enterprise vraagstukken maar dan voor de kleinere organisaties met gelijkwaardige oplossingen.